Google Analytics specialist

Ondersteuning, trainingen en advies voor slim gebruik van Google Analytics

Google Analytics is een systeem waarmee het gedrag van uw websitebezoekers wordt bijgehouden. Recente cijfers laten zien, dan zo’n driekwart van alle websites gebruik maakt van Google Analytics. De reden? Het zit bomvol functionaliteit, is relatief gebruiksvriendelijk en het is gratis. Er is overigens ook een betaalde variant, Google Analytics 360, maar voor 99% van alle websites is de gratis versie voldoende.

De enorme hoeveelheid functies en rapportages zijn tegelijkertijd de achilleshiel van Google Analytics. Voor veel beginnende gebruikers is lastig om de juiste informatie te vinden. En vanwege de vele ontwikkelingen moeten zelfs doorgewinterde gebruikers hun kennis soms bijspijkeren.

Dankzij jarenlange ervaring is Cortexx goed op de hoogte van de best practices en veelvoorkomende gebruikersvragen, of het nu gaat om een klein, lokaal bedrijf of een internationale onderneming.

 

Second opinion

Is uw account niet goed ingericht? Of is er door de jaren heen een wirwar aan accounts ontstaan? Vraag een second opinion aan voor uw Google Analytics account.

Trainen van personeel

Praktische trainingen die u leren om effectief gebruik te maken van Google Analytics. Óf ga voor een intensief traject en wordt Google Analytics certified.

Analytics werkzaamheden

  • Dashboards inrichten
  • Downloads meten
  • Google Tag Manager integratie
  • Accountinrichting
  • Privacy en wetgeving

Stel uw vraag over Google Analytics

11 + 4 =