Adverteren in Google

Cortexx heeft jarenlange ervaring met adverteren in Google, voor grote multinationals en overheden tot lokale ondernemers.

Waarom Google Adwords?

google adwords logoGoogle biedt adverteerders de ruimte om een advertentie te tonen. Daarbij denk je natuurlijk aan de zoekmachine zelf, maar het is ook mogelijk om op andere plekken te adverteren, zoals Google Maps of Youtube. Al die advertenties worden door hetzelfde advertentieplatform geleverd: Google Adwords.

De kracht van Adwords ligt in het enorme bereik, in combinatie met de mogelijkheid om heel precies te adverteren. Als adverteerder heb je volledige controle over je advertenties, omdat je haarfijn kunt aangeven bij welke zoekopdrachten je advertentie getoond moet worden.

Er kleven ook nadelen aan Google Adwords. Zo wordt de complexiteit vaak onderschat. De mogelijkheden om slim te adverteren zijn er wel, maar de grote hoeveelheid aan functionaliteit doet veel adverteerders afhaken.

Second opinion

Vraagt u zich af of uw campagnes wel goed zijn ingericht? Vraag een second opinion aan voor uw Google Adwords account.

Google Adwords onderhoud

Cortexx heeft meer dan 7 jaar ervaring in het onderhouden van Adwords campagnes. Van lokale, kleinschalige campagnes tot landelijke campagnes op concern niveau.

Adwords training

Wilt u zelf campagnes opzetten of een medewerker hiervoor laten opleiden? Cortexx heeft ruime ervaring op het gebied van Adwords opleidingen.

Stel uw vraag over Adwords

8 + 6 =